Dymo
Dymo

Dymo Sevkiyat Etiketi 101x54 S0722430

Ürün Numarası : 336226
970, 00 TL

Ürün Kodu : S0722430

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Dymo Sevkiyat Etiketi 101x54 S0722430

 

 

Net, profesyonel görünümlü tanımlama için yaka kartları. Çok çeşitli şekillerde ve boylarda mevcut olan Dymo; ziyaretçi yönetimi, medya arşivleme, perakende ve genel amaçlı etiketleme gibi farklı ihtiyaçlar için özel etiketler de sağlar.

Tüm LW etiketler rulo şeklinde ambalajlandığından tek bir etiketi de yüzlercesini de birbirine yapışmadan ve sayfalarca yanlış düzen ya da hatalı etiket basma sorunu olmadan aynı kolaylıkta yazdırabilirsiniz.

Her bir etiket 101 x 54 mm boyutundadır. Sevkiyat ve gönderiler sırasında ihtiyaç duyduğunuz etiketlemeler ve daha fazlası için idealdir. Beyaz kağıt zemin üzerine siyah baskı yapar. Kalıcı yapışkana sahiptir.

Doğrudan termal baskı teknolojisi, ortalığı kirleten, pahalı mürekkep veya tonerlere hiç gerek kalmadan, lekesiz, bulaşmayan ve solmayan net hatlı metinler basılmasını sağlar.

Her pakette 220 etiket vardır ( 220 etiket/rulo, 1 rulo/paket ). DYMO Label Writer etiketleme makineleri ile kullanıma uygundur.

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER