Dymo
Dymo

Dymo Letratag Bluetooth Bağlantılı 200B Etiket Makinesi 2172855

Ürün Numarası : 339294
1.700, 00 TL

Ürün Kodu : 2172855

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Dymo Letratag Bluetooth Bağlantılı 200B Etiket Makinesi 2172855

 

 

OTOMATİK BLUETOOTH BAĞLANTISI: DYMO Connect uygulaması ile Apple veya Android akıllı telefonunuzdan etiket oluşturmak için saniyeler içinde hazırdır.

KOMPAKT, HAFIF VE PILLE ÇALIŞAN: hareket halindeyken kullanmak üzere çantanıza taşımayı kolaylaştırır.

DYMO LETRATAG ETİKETLERİ İÇİN İDEAL: Orjinal DYMO LetraTag etiketleriyle kullanıldığında en iyi sonucu alırsınız.  %100 geri dönüştürülmüş kasetler çok çeşitli renk ve tiplerde mevcuttur.

KOLAY ORGANİZASYON: Evde, ofisinizde veya öğrenci yurdu odanızda, 5 yazı tipi boyutu, 15 kutu stili, 100'den fazla simge içeren tamamen özelleştirilebilir etiketler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca altı çizili, birden fazla metin satırı oluşturma veya tarih ekleme seçeneği bulunmaktadır.

LETRATAG CONNECT UYGULAMASI: Daha kolay etiket oluşturma için önceden kaydedilmiş 8 şablona erişin ve evinizi veya  ofisinizi daha organize bir alan haline getirmeniz gerektiğinde size zaman ve kolaylık kazandıracak organizasyon ipuçlarına erişin.

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER